Bugun...


Lokman ŞIHANLIOĞLU ( Yazar)


Facebookta Paylaş









ŞANLIURFA AKPARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL'ÜN "KENDİNİ TANITIM GÜNÜ"
Tarih: 01-07-2021 07:20:00 Güncelleme: 01-07-2021 07:20:00


ŞANLIURFA AKPARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL'ÜN
"KENDİNİ TANITIM GÜNÜ"
 
Bütün dünya devletlerinin ve devletimizin seçilmiş,atanmış siyasi yöneticilerin, idarecilerin katılımlarıyla başlayan,müziklerle, şarkılarla,goyratlarla,şiirlerle,folklor oyunlarıyla, çig köfte yoguranlar ve bol bol yag çekenlerle devam eden ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL'ÜN"KENDİNİ TANITIM GÜNÜ"eşsizdi...
Ankara keçiören belediyesinin önüne çekilen bir tırın içine oturtulmuş saz ekibi,bir ses sanatçısı, çigköfteci ekibiyle ankarayı titrettiler,kıyamet kopardılar,12 şiddetinde deprem meydana gerirdiler.
SÜPERSİNİZ,DAHA ÖNCE BU KADAR DÜZENLİ VE KALİTELİ BİR ORGANİZASYONA ŞAHİT OLMAMIŞTIM.
KENDİNİZ PİŞİRDİNİZ KENDİNİZ YEDİNİZ...
BAŞARILARINIZ,HİZMETLERİNİZ SİZLERİN LİYAKATIYLA,AKLIYLA,YETENEGİYLE ŞANLIURFAYA NASİP OLDU,BUNDAN SONRA TÜRKİYE BELEDİYELERİ SİZLERİ ÖRNEK ALACAK.
SİZ OLMASAYDINIZ NE YAPARDIK,KİM BİZİ TANIRDI,ÇİG KÖFTEMİZDEN KİMLERİN HABERİ OLURDU.?
Türkiye'de ilklere imza atmaya devam eden ŞANLIURFA'nın ehil,bilge seçilmiş,atanmış, yetkili bulunmazları bir arada görme şerefine nail olan milyonlarca vatandaş, dünyadayken cenneti garantileyen bu günahsızlara nasıl ulaşacagını şaşırdı,ellerindeki cep telefonlarıyla resimler çekenler, canlı yayınları dünya milletleriyle paylaşanlar,bu kutsalların ceketlerine,paçalarına,ellerini yüzlerini sürmek isteyenler,dualarını üfürüklerini almak isteyenler,sırat köprüsünden sorgusuz sualsiz geçmek için cennete gitmek için anahtar,imzalı belge,tapu kaydı almak isteyenler ayaklar altında kalarak ezildiler.
İzdihamdan kalabalıgı aşamayanlar, dürbünlerle kilometrelerce uzaktan mübarek zatları izleme fırsatı buldukları için mutluluktan ne yapacaklarını şaşırdılar,topluca sologanlar atarak"BİZLERDE AKP'YE OY VERDİK,CENNETE GİTMEK İSTİYORUZ,NE OLUR BİZLERİDE GÖRÜN,BİZEDE CENNETİN ANAHTARINI, TAPUSUNU,SIRAT KÖPRÜSÜNDEN SORGUSUZ SUALSİZ GEÇMEK İÇİN RUHSAT VERİN, BİZLERE DUA EDİN,SİZLER BİZİM HER ŞEYİMİSSİNİZ,SİZLERİ BİR DAHA NERDE GÖRECEGİZ,BU İMANDAN ONURDAN ŞEREFTEN BİZLERİ MAHRUM BIRAKMAYIN, SİZLER BİZİM KURTULUŞUMUSSUNUZ, ŞANLIURFA HALKI SİZLERE ULAŞAMIYORKEN, TELEFONDA BİLE SESİNİZİ DUYAMAZKEN, BİZİM GÖZLERİMİZ SİZİN GİBİ MÜBAREKLERİN NUR YÜZÜNÜ DÜNYA GÖZÜYLE GÖRDÜ, BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEYİN ÖNEMİ YOK, NE AÇLIGIN NE PARASIZLIGIN NEDE YOKSULLUGUN BİR ÖNEMİ VAR,YETERKİ SİZ TEKRAR SEÇİLİN,HEP KOLTUKLARA OTURUN, KENDİNİZİ VE YANDAŞLARINIZI ZENGİNLEŞTİRİN PALAZLANDIRIN,ÖLENE KADAR O MAKAMLARDA BİR TEK SİZLER KALIN,HİÇ ÖLMEYECEK GİBİ YİYİN,YEDİRİN, ORTAKLARINIZLA PAYLAŞIN,TOPLAYIN, YIGIN,YATIRIMLAR YAPIN,ALIN,SATIN"dediler...
Binlerce basın mensubu,bu mübareklerin bir arada toplandıgı günü uluslararası canlı yayınla insanlara ulaştırma fırsatına nail oldular,reyting rekorları kırdılar.
Altı aydan beri bu programı hazırlayan büyük başkan ve atadıgı çok tecrübeli çalışma arkadaşları hiç bir masraftan kaçınmadılar, kendilerine babalarından miras kalan paralar gibi bol bol harcadılar,istanbuldada masraflardan kaçınmayacaklarını söylemişler, hatta gerekirse türkiyeyi karış karış gezeceklermiş,amaç seçimlere kadar kendi reklamlarını belediyenin(ŞANLIURFA HALKI'nın) parasıyla yapmak,beleşe getirmek...
Şanlıurfa,ankara,istanbul belediye bilbortlarına asılan resimli reklam pankarların ve genel masrafların kaça mal oldugu halen bilinmiyor,sır gibi saklanıyor.
YİRMİ YILDAN BERİ,BU KADAR MÜBAREK SEÇİLMİŞİ,ATANMIŞI,YETKİLİYİ,ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI ÖZENLE SEÇEREK TA ANKARADA BİR ARAYA TOPLAMAYI BAŞARAN VE BİZLERE BİR LUTUF OLARAK GÖNDEREN SİYASİ YETKİLİLERE MİNNETTARIZ.
ŞANLIURFALI'LARIN BAŞINA BİR BEREKET OLARAK GÖNDERİLEN VE BÜYÜK HİZMETLERDE BULUNAN ÇOK ÖZEL KURTARICI İNSANLARA TEŞEKKÜR ETMEK BİZLERİN VAZİFESİDİR.
SİZLERİ,BU MİLLETİ YÖNETMENİZ İÇİN GÖNDERENLER,GÜNÜ GELDİGİNDE YAPTIKLARININ KARŞILIGINI KAT KAT MİSLİYLE ALACAKLARDIR.
TARİHTEKİ YERİNİZİ HEP KORUYACAKSINIZ, GELECEK NESİLLER SİZLERİ HEP HATIRLAYACAK,HİÇ UNUTMAYACAK BUNA ŞÜPHENİZ OLMASIN...
ALLAH (cc) SİZLERİ VE SİZİN GİBİLERİ ŞANLIURFA'LILARIN BAŞINDAN, ENSELERİNDEN,OMUZLARINDAN EKSİK ETMESİN ÇÜNKÜ,ŞANLIURFA HALKI SİZLERİ HEP SEVDİLER,OYLARINI SEVE SEVE VERDİLER,ALKIŞLADILAR,YAPTIGINIZ HER ŞEYİ SİNELERİNE ÇEKTİLER,ÜZERİNEDE BİR TAS BUZLU BİYAM İÇTİLER,
YOKSA NASIL SEÇİLİRDİNİZ.?
SİZLER VE AİLE FERTLERİNİZ;
HER ŞEYİN EN KALİTELİSİNE,EN PAHALISINA, EN ÖZELİNE,EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ, EŞSİZSİNİZ,SİZİ SEVMEMEK SAYGI DUYMAMAK KORKMAMAK İHANETTİR, İSYANDIR,ÇOK BÜYÜK BİR GÜNAHTIR.
ÖNÜMÜZDEKİ YILIN ŞANLIURFA TANITIM GÜNLERİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE......
SİZ NEYSENİZ,SEÇİP BAŞINIZA İDARECİLER OLARAK GETİRDİKLERİNİZDE SİZLER GİBİDİR.(hadisi şerif)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
FOTO GALERİ
  • Kaymakamlarımız
    Kaymakamlarımız
  • İbrahimpaşa
    İbrahimpaşa
  • Viranşehir Tarihi
    Viranşehir Tarihi
  • Viranşehirli Bebekler
    Viranşehirli Bebekler
  • Viranşehirliler
    Viranşehirliler
  • Tablo Fotoğraflar
    Tablo Fotoğraflar
  1. Kaymakamlarımız
  2. İbrahimpaşa
  3. Viranşehir Tarihi
  4. Viranşehirli Bebekler
  5. Viranşehirliler
  6. Tablo Fotoğraflar
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
    4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  • Viranşehirin Değerlerinden bazıları
    Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  • Baba Recco Harika İnsan
    Baba Recco Harika İnsan
  • Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
    Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  • Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
    Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  • Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
    Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
  1. 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  2. Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  3. Baba Recco Harika İnsan
  4. Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  5. Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  6. Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
VİDEO GALERİ
YUKARI