Bugun...


Lokman ŞIHANLIOĞLU ( Yazar)


Facebookta Paylaş









Maneviyatını kaybetmiş cinnet geçiren bir millet olduk...
Tarih: 14-01-2018 13:19:00 Güncelleme: 14-01-2018 13:19:00


Maneviyatını kaybetmiş cinnet geçiren bir millet olduk...

 

En büyük vebal kul hakkıdır, her şeyi  yaratan "Allah CC. her hakkı af edeceğini ama kul hakkını hak sahibi helal etmedikçe, af etmeyeceğini bildiriyor..

 

Ne oldu bize anlayamıyorum..!

 

Paradan makamdan başka hiç bir şeye değer vermeyen, aklını kaybetmiş, şahsiyetini yitirmiş, bencil, çıkarcı, vicdansız, merhametsiz, zalim bir millet olduk sonunda.

 

Bu oyunu bizlere kimler hazırladıysa istedikleri hedefe ulaştılar, başarılı da oldular .

 

Çok yazık, dönüşü olmayacak tehlikeli bir yola girmiş gibiyiz.

 

Şiddet bedenimizin bir parçası oldu, beynimizi idare etmeye başladı, bizleri yönetir oldu.

 

Neden bu hale geldik, sebebi ne, kimlerin robotu olduk hiç merak ettiniz mi.?

 

Kendi kendinize neyim var benim, ne oldu bana, neden böyle biri oldum diye hiç sordunuz mu..?

 

Nasıl düzeliriz diye bir girişimde bulundunuz mu, çaba gösterdiniz mi..?

 

Gelecek nesillerimizi nasıl bir girdabın beklediğini düşündünüz mü..? Herkes silahlanıyormuş, insanlar biri birini öldürmek için eğitim alıyormuş.

 

Patlamaya hazır birer bomba gibi ortalarda dolaşıyoruz.

 

Umutları tükenmiş, yıpranmış, zayıf kişilikli, düşünemeyen birer canlı zombi gibiyiz.

 

Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış.

 

Gözünü kırpmadan kendi öz çocuklarını katleden anneler, babalar. Annelerini babalarını katleden çocuklar.

 

Karısını katleden kocalar.

 

Kocasını katleden kadınlar.

 

Kardeşini katleden kardeş.

 

Dedesini ninesini katleden torunlar.

 

Torunlarını katleden dedeler nineler.

 

Hayvanları işkenceyle öldüren insan görüntüsündeki zalim et parçaları.

 

Merhametini kaybetmiş kalplerin kirlettiği bedenler.

 

Organ kaçakçıları, insan kaçakçıları kağıt parçaları için insan canını hiçe sayan katiller.

 

İlk öğretim okullarının önlerinde, üniversitelerde, öğrenci yurtlarında, gençlerin oturduğu, çalıştığı yerlerde, bir çok eğlence ve turizm merkezlerinde, sokak başlarında uyuşturucu satan, çocukların genç nesillerin beyinlerini, bedenlerini uyuşturarak madde bağımlısı yapmaya, her şekilde faydalanmaya, aileleri sömürmeye, bir milleti ve inancını yok etmeye çalışan acımasız kansız keş baronlar ve onlara destek verenler.

 

Genç kızlara hain tuzaklar kurarak ağlarına düşüren, gelecekleri karatan umutları yok eden, onursuz, ırz düşmanları, para kazanmak için sermaye olarak başkalarına pazarlayan soysuzlar ve bunlara göz yumanlar.

 

Her tarafta, her köşede, her işte mafyaların hüküm sürmesi, gittikçe güçlenmesi ve güçlendirilmesi, bir çok alanda çetelerin oluşmasına destek verenlerin nasıl bir kişiliğe ve düşünceye sahip olduklarının karanlıktaki yüzleri.

 

Terör örgütlerine eleman kazandırıyoruz diyerek genç cahil beyinleri yıkayıp eline silah verip katil olmalarına, ölmelerine sebep olanlar.  

 

İslam dinini kendine malzeme yapan din tüccarları, kendilerini cemaatçi, tarikatçı, peygamber varisi olarak tanıtanların, iyi niyetli saf Müslümanları sömürenlerin tapınacak kadar değer görmeleri ve lüx hayat içinde yaşamalarına müsaade edilmesi. En önemlisi de, bunlara engel olmayan hatta destekleyenlerin dinden imandan bahsetmeleri, değer görmeleri, saygın olmaları. Nasıl olurda bu kadar vicdansız acımasız hale geldik, dini inancın şekilcilikten, görüntüden, konuşmaktan ibaret olmasının yeterli görülmesi. Kardeşin kardeşe faiz para verdiği, miras için kan döküldüğü, yetim malını afiyetle yiyenlerin takdir edildiği bir ortamda hangi insani değerden bahsedeceğiz.

 

Evlatlarının yuvalarını yıkanların, dinimizdeki annelik babalık hakkından bahsetmeleri, hangi dinsizin, kâfirin, şeytanın ve uşaklarının uydurmaları.

 

Her mahallede büyücülerin üfürükçülerin, sihir yapanların ve yaptıranların çoğalması, hatta yetinmeyenlerin kiliselere sinagoglara, randevulu giden süslü püslü başı kapalı hacı hanımlar ve onları gönderen hacı beyleri ve çocukları; büyüleri rahiplere papazlara hahamlara büyük paralar vererek yaptırmalarının sizce sebebi ne, bence; sapık zalim dinsiz imansız cehennemlik mahlukatlarını gittikçe çoğaldığı hatta yetmezmiş gibi, kimlerin canını yakacaklar, kimlerin evini yıkacaklar, kimlerin işini bozacakları, kimlerin beynini bedenini bağlayacakları, kimleri kendilerine köle yapacakları diledikleri gibi kullanacakları, kimleri hastalandıracakları, kimleri öldüreceklerini, büyülerle, sihirler, üfürüklerle, hokuz bokuzlarla etkilemeye çalışan, hangi hayvanın soyundan geldiği belli olmayan pis mahlukatları, birde aile fertlerinin makamlara gelmeleri için, çok para sahibi olmaları için ve onları gören herkesin kendilerine tapmaları için yaptırdıkları şirinlik ve koruma zırhı dedikleri muskaları da üstlerinde taşımaları halinde evlerine ve iş yerlerine koydukları halde, bütün insanları yöneteceklerine inananların, hangi şeytanın soyunda geldiklerini, cehennemin hangi kapısından girecekleri ve kimlerle haşir neşir olacakları, bu dünyada kendi elleriyle belirledikleri kitabımız kur-an'ı kerimde açıkça yazıldığı bilindiği halde, yine de küfrü inkarı zulmü kötülüğü pisliği cehennem ateşini, severek isteyerek seçen dinsiz kafirlerin çoğaldığı, rağbet gördüğü ve en büyük günahkarlardan ve suçlulardan olduğu halde, hiç bir resmi işlem yapılmaması doğal olarak kabul edilmesi, tanınmış bazı siyaset ve iş adamı ailelerinin de bu gibi yerlerde sık sık bulunduğu günümüzde, Allah’a(cc),kur-ana, peygambere (sav)olan inancın olmadığının görüldüğü ve inkar edildiği bir zamanda. Halkımızdaki adalet ölçüsüne bir bakın, güçlüden yana olmaktan başka hangi değerleri taşıyorlar, güçsüzün ezildiği, yoksulun mağdurun, kimsesizin yok sayıldığı hatta yaşamasının bile gereksiz olduğunu söyleyen şerefsizlerin hakim olduğu bir toplumda, gazabın sadece zalimlerin kafirlerin münafıkların üzerine mi döküleceğini zannediyorsunuz.?

 

Peki ses çıkarmayanlar, umursamayanlar, görmemezlikten, duymamazlıktan gelenler kendilerini günahsız mı zannediyor..?

 

Müslümanlık bu mu o kadar basit ve ucuz mu sanıyorsunuz.? Görüntüden başka hiç bir ameli olmayan ve kendini Müslüman zanneden omurgasız bedenler.

 

Rab bil alemin size vereceği cezayı dünya toplansa engelliye bilir mi.? Ordan burdan çaldığınız paralar mı sizi kurtaracak.?

 

Yoksa makamlarınız mı sizi koruyacak zannedersiniz..?

 

İnkarcı beyinsiz hırsızlar, insan kanına girenler, boş yere can alanlar, yetimin kimsesizin malını yiyen cehennemlikler ve bu gibilere yardım ve yataklık edenler, sessiz kalanlar, hepinizin günahı aynı olduğunu ve mahkeme-i Kübra’da da beraber yargılanacağınızı size söyleyen olmadı mı.?

 

Yoksa görüntüde din adamı sahtekarları da mı satın aldınız o kirli kanlı haram paralarınızla.? Halen dünyada var olan; Ebu cehiller, Ebu leheb'ler var.

 

Müslümanım diyenlerinde kanatlarının arasına almışlar.

 

Kendilerini Müslüman zanneden bazıları aynı kişiliklere bürünmüşler...

 

Lokman  Şıhanlıoğlu





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
FOTO GALERİ
  • Kaymakamlarımız
    Kaymakamlarımız
  • İbrahimpaşa
    İbrahimpaşa
  • Viranşehir Tarihi
    Viranşehir Tarihi
  • Viranşehirli Bebekler
    Viranşehirli Bebekler
  • Viranşehirliler
    Viranşehirliler
  • Tablo Fotoğraflar
    Tablo Fotoğraflar
  1. Kaymakamlarımız
  2. İbrahimpaşa
  3. Viranşehir Tarihi
  4. Viranşehirli Bebekler
  5. Viranşehirliler
  6. Tablo Fotoğraflar
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
    4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  • Viranşehirin Değerlerinden bazıları
    Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  • Baba Recco Harika İnsan
    Baba Recco Harika İnsan
  • Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
    Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  • Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
    Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  • Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
    Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
  1. 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  2. Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  3. Baba Recco Harika İnsan
  4. Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  5. Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  6. Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
VİDEO GALERİ
YUKARI