Bugun...


Lokman ŞIHANLIOĞLU ( Yazar)


Facebookta Paylaş









POLİTİK SKANDALIN BAŞROL OYUNCULARI KİMLER..?
Tarih: 25-01-2018 15:40:00 Güncelleme: 25-01-2018 15:40:00


POLİTİK SKANDALIN BAŞROL OYUNCULARI KİMLER..?

 

" Başkomutan Reise" karşı hazırlanan seçim komplosunun ihanet belgesi, hangi siyasi partinin genel başkan Yardımcısının kasasında..?

Ak parti Şanlıurfa Milletvekili; hangi partinin kurucusu ve genel başkan yardımcısıyla gizemli görüşmeyi gerçekleştirdi..?

Kozmik odadaki özel buluşmanın talebi neden ak parti milletvekilinden geldi..?

Görüntülü sesli kayıtlar önümüzdeki ilk seçimde Ak partiye karşı şantaj olarak mı kullanılacak..?

Şanlıurfa Ak parti milletvekili istediği makama getirilmeseydi istifa edip, hangi siyasi partiye kurucu üye ve genel başkan yardımcısı olacaktı ..?

Türkiye büyük millet meclisinde hangi siyasi partinin milletvekili olarak görevine devam edecekti..?

Ak parti içinde neden böyle bir isyanı başlatacaklardı.?

Seçildikleri makamları kendilerine yetmiyor muydu.?

İstedikleri imkanları bulamadılar mı.?

Yoksa amaçlarına mı ulaşamadılar.?

Kara kaplı defterde kırmızı kalemle yazılmış, her dönemin politik tiyatrocuları kimler ..?

"Reise ve partisine" karşı, mecliste en sert muhalefet yapacağının sözünü veren ve yakın çalışma arkadaşlarıyla birlikte Şanlıurfa’daki teşkilatları da kısa bir süre içinde kurabileceğini, Şanlıurfa Ak partili eski ve yeni milletvekilleri, belediye başkanları, il ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ve encümenlerin bir çoğuyla görüştüğünü, Ak partiden istifa edeceklerinin sözünü aldığını, çok kalabalık katılım yapacaklarını, Şanlıurfa’daki yerel sosyal medyanın görüntülü ve yazılı temsilcileriyle görüştüğünü tam destek aldığını, Türkiye de büyük ses getireceğini övünerek anlatan milletvekili ‘ne ve ekibine, maddi ve manevi desteği kimler hangi şartlarla verecekti, dış güçlerin maddi ve manevi desteği olacağı doğru mu.?

Ak parti'li olmadıkları halde defalarca makamlara getirilen, önümüzdeki seçimlerde bir daha aday gösterilmeyeceklerinin farkında olan kişilere, Akparti'den istifa ederek katılım yapacakları yeni kurulacak partiden aday olarak seçimlere katılacaklarını, teşkilatları kuracaklarının garantisini veren milletvekili kim..?

"Cumhurbaşkanı ve Ak parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak partiye karşı hazırlanan son senaryonun ilk aktörleri neden Şanlıurfa’dan seçildi..?

Bence; Türkiye’nin yumuşak karnı, doğu ve güney doğu Anadolu’nun incisi, bölgenin kırılgan noktası, kırmızı çizgisi, muhafazakar milliyetçi kavimlerin çoğunlukta olduğu, merkez sağın blok oylarının belirleyiciliği ve Ak partinin 16 yıllık başarısının kalelerinden olması, politik aktörlerin; istikrarsız,liyakatsız,ilkesiz,bilgisiz,vasıfsız,tecrübesiz,başarısız,hakketmedigi halde birilerinin imiğine çökerek yürüttüğü haram parasından başka hiç bir özelliği olmayanlar, anında yön değiştirebilen yanar dönerlerin çoğunlukta olduğu, bir çok kişinin kendini öne çıkarmaya çalıştığı, kendini siyasetçi zannettiği ama siyasetin ne olduğunu bilmeyen politik oyunculuğa soyunan, her türlü kullanıma ve yönlendirilmeye müsait, kuru kalabalığıyla köşe başlarını meydanları boş yere dolduran menfaatçi, kişisel çıkarlarından başka hiç bir amacı olmayan, nüfus oranına göre en çok aday adayıyla koltuk kapmaca oynayanların, iştahlı izdihamının yaşandığı, eşi benzeri başka hiç bir yerde bulunmayan, kuralların değerlerin olmadığı keşmekeş, salma, başı boş, avare, sonradan görme konuşmaktan aciz değersiz kan emici ailelerin haram çukurundan beslendiği, hizmet yoksunu salla başların özellikle belirlenerek seçilmesine uygun olduğu bir yer olarak bilindiğinden olabilir...

Midemizi bulandırmaktan başka hiç bir işe yaramayan; "her çağın, her dönemin, her partinin önde gidenleri olan payton çetesi, fırıldak koltukçuların" özellikleri ne, yoksa cukkaları iyi götürdükleri için mi tercih ediliyorlar.?

Demek ki dürüstlük para etmiyor, bir yerlere gelmek istiyorsanız yürüteceksin, çalacaksınız, satacaksınız ,amuduyla götüreceksiniz, haram yiyeceksiniz, masaları düzeceksiniz hiç ayık gezmeyeceksiniz, kumar oynayacaksınız, zamparalık yapacaksınız, ırz düşmanı olacaksınız, bey tül malı peşkeş çekeceksiniz, faiz vereceksiniz, zulmedeceksiniz, iftira atacaksınız, sihir büyü üfürükçülük yapacaksınız, kul hakkı yetim malı yiyeceksiniz, yalan söyleyeceksiniz, fesatlık yapacaksınız, hain olacaksınız, beyinsiz olacaksınız, beceriksiz olacaksınız o zaman değer görürsünüz, aranır bulunursunuz, saygın bir şahsiyet olursunuz, yoksa başka türlü boşuna kürek sallamış olursunuz beyler bilesiniz.! Del lalların ağzına düşmüş, herkesin konuştuğu, çocukların bile bildiği, bu kadar açık ve net görülen, her türlü kirli ilişkiler içinde yaşıyan kokuşmuş şahsiyetleri; Ankara’daki genel merkezlerin yetkili siyasetçileri nasıl olurda bilmiyor, görmüyor, duymuyor anlayamıyorum...

Aklımızla oynayanlar, bizlerle alay edenler, kafa bulanlar, tepemize çökenler beklide böylelerini özellikle tercih ediyorlar, başka bir şey gelmiyor aklımıza, üst üste bu kadar yanlışın yapıldığına hiç kimse inanmıyor artık.

Oylarıyla belirleyici olan halk; önümüzdeki dönemin geçmişteki gibi duygusallıkla belirlemeyecek, aklın yolu birdir herkes sürprizlere hazırlıklı olsun, vatandaşın bugünlere gelmesine sebep olanlar düşünsün. " unutmayın; her nemrudun bir sineği vardır"...

Not; Yazdıklarımın sahiplerinden basın açıklaması bekliyorum...

 

 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
FOTO GALERİ
  • Kaymakamlarımız
    Kaymakamlarımız
  • İbrahimpaşa
    İbrahimpaşa
  • Viranşehir Tarihi
    Viranşehir Tarihi
  • Viranşehirli Bebekler
    Viranşehirli Bebekler
  • Viranşehirliler
    Viranşehirliler
  • Tablo Fotoğraflar
    Tablo Fotoğraflar
  1. Kaymakamlarımız
  2. İbrahimpaşa
  3. Viranşehir Tarihi
  4. Viranşehirli Bebekler
  5. Viranşehirliler
  6. Tablo Fotoğraflar
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
    4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  • Viranşehirin Değerlerinden bazıları
    Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  • Baba Recco Harika İnsan
    Baba Recco Harika İnsan
  • Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
    Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  • Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
    Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  • Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
    Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
  1. 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  2. Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  3. Baba Recco Harika İnsan
  4. Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  5. Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  6. Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
VİDEO GALERİ
YUKARI