Bugun...


Murat SEVER (İktisatçı)


Facebookta Paylaş









GERÇEKTEN DE ÖYLEDİR VİRANŞEHİRLİYİZ EZELDEN
Tarih: 03-03-2018 14:47:00 Güncelleme: 03-03-2018 14:47:00


GERÇEKTEN DE ÖYLEDİR VİRANŞEHİRLİYİZ EZELDEN

 

Ve Günler Aylar derken “Viranşehirliyiz Ezelden”  sayfası 3. yılına girdi.

 

Nice mutlu senelere “Viranşehirliyiz Ezelden” sayfası, Nice mutlu senelere Kurucusu ve Genel yayın Yönetmeni Mehmet Kayık Nice mutlu senelere sayfada emeği geçenlere ve Nice mutlu senelere Ezelden Viranşehirliler.

 

Şimdiye kadar hiç kimsenin yakalayamadığı başarıyı yakaladı bu sayfa ve hiç kimsenin kıramadığı bir rekoru kırdı. Tam tam tamına 50 milyon Erişim Sayısını (okunma) aştı.

 

Gerçekten de Kalite tesadüf değildir.

 

Uzun Yıllar Resmi Kurumda Memleketi Viranşehir’e Çok Hizmetlerde Bulunmuş  ve Resmi Kurumdaki Görevinden emekli olduktan sonra daha ben Çok Sevdiğim Viranşehirime ne yapabilirim sevdasıyla yanıp tutuşan Mehmet Kayık, “viransehirliyizezelden.com” Web  Sayfasının Genel Yayın Yönetmeni olarak yeni bir Hizmet akışı için yola çıktı. Mehmet Kayık. Bu Yolda Viranşehir Sevgisini Hiçbir Maddi ve Menfi Çıkarlarla düşünmeden hizmet etmek için çalışmalarına başladı. Viranşehir Sevgisi, Aşkıyla yaşıyor, Memleket aşkıyla Uyuyup, Kalkıyor.

 

İlk zamanlar Bu Sayfa Facebook’tan yayın yapan sayfa konumundaydı. Bu şekilde Başarılı çalışmaları Artık namı dünyaya yayıldıktan sonra kendine özel bir site açarak milyonlara ulaşan, Hemen herkesin sevdiği ve her gün merakla sabırsızlıkla açtığı bir sayfa oldu güçlü bir ekibiyle gönüllere taht kurdu “Viranşehirliyiz Ezelden” sayfası

 

Kimi zaman hüzünlendi sayfaya girenler. Kimi zaman tebessüm ettirdi. Kimi zamanda köşe yazılarıyla kendilerinde bir şeyler buldu düşündü.

 

Hüzünlendi kimi zaman insanlar, Çok uzakta olanlar Viranşehir de hiç kimsenin yapamadığını gördü. Sayfada vefat edenleri gördü taziye sahibinin telefonunu gördü aradı taziyesini iletti. Taziyeden haberdar oldu bindi aracına taziyeye geldi. Teselli ettirdi “Viranşehirliyiz Ezelden” sayfası

 

Hüzünlendi çoğu zaman insanlar, Unutulmuş pas tutmuş eski ve Tarihi fotoğraflar artık gün yüzüne çıktı. Viranşehir tarihine de El atarak yeni gelen nesillere miras olarak onlara bu bilgileri aktardı. Eski zaman insanları hatırlandı. Dostlar göründü arkadaşlar analar babalar kardaşlar göründü sayfada. Dalındı gidildi çok uzaklara. Geçmişi ölülerimizi hatırlattı bize anıları tazeletti Geçmişimizi Bu Günlere taşıdı. Viranşehir Lisesi Tüm Mezunları, İş Arayanlar, adlı siteleri  Viranşehirliyiz ezelden sayfasına bağlı olarak kurdu. Viranşehir Lisesinde Okuyan Yüzlerce fotoğrafları bir araya getirerek çok Güzel Klipler yaptı. Bu Klipleri izleyen o lisede görev yapmış, bir Öğretmen ve Öğrenciler Hüzünlenerek ve ağlayarak Klipleri zevkle izledirler.

 

Kimi zamanda tebessüm ettirdi. Vay be dedirtti. Bu adam vakti zamanında böyleymiş ben zamanında bu adamla gezmişim yemişim içmişim dendi. Akıllara gelindi dostluklar, Sayfaya döküldü arkadaşlıklar hatıra geldi aramalar bir telefon kadar yakınlaştırdı insanları “Viranşehirliyiz Ezelden” sayfası.

 

Kimi zaman düşündürdü insanları. Dinamik ve cesur köşe yazarlarının yazılarıyla kendinden bir şeyler buldu okurlar. Gerçeği buldu umudu buldu cesareti buldu”Viranşehirliyiz Ezelden” sayfası okuyucuları. İnsanların aklından geçenleri döküldü kalemlere. İnsanların yüreğinden geçenler yazıldı makalelere Viranşehirin ve Viranşehirlinin sesi oldu ”Viranşehirliyiz Ezelden” sayfası

 

SEN İYİKİ VARSIN VİRANŞEHİRLİYİZ EZELDEN SAYFASI

SEN İYİKİ VARSIN MEHMET KAYIK

NİCE MUTLU SENELERE

SENİ SEVİYORUZ

SENİNLE GURUR DUYUYORUZ.

 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
FOTO GALERİ
  • Kaymakamlarımız
    Kaymakamlarımız
  • İbrahimpaşa
    İbrahimpaşa
  • Viranşehir Tarihi
    Viranşehir Tarihi
  • Viranşehirli Bebekler
    Viranşehirli Bebekler
  • Viranşehirliler
    Viranşehirliler
  • Tablo Fotoğraflar
    Tablo Fotoğraflar
  1. Kaymakamlarımız
  2. İbrahimpaşa
  3. Viranşehir Tarihi
  4. Viranşehirli Bebekler
  5. Viranşehirliler
  6. Tablo Fotoğraflar
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
    4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  • Viranşehirin Değerlerinden bazıları
    Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  • Baba Recco Harika İnsan
    Baba Recco Harika İnsan
  • Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
    Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  • Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
    Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  • Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
    Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
  1. 4 MEVSİMDE VİRANŞEHİR
  2. Viranşehirin Değerlerinden bazıları
  3. Baba Recco Harika İnsan
  4. Usta Gazeteci Eyyüp SEYREK
  5. Viranşhirliyiz Ezelden Mustafa TAŞÇI Hazırlayan:Mehmet KAYIK
  6. Viranşehiri Geçmişinden Geleceğe Şekillendiren Değerli Şahıslar Klip:3
VİDEO GALERİ
YUKARI